top of page

Se nya hemsidan

SannaBjorkebaum.se

"Jag brukar ha ångest, svårt att andas och hemsk pms en vecka innan mens. Efter min första session med Sanna har jag inte haft någon känning av ångest eller pms innan mens och flera positiva saker har hänt i mitt liv som att jag kommit i kontakt med mer flow igen. Jag är otroligt tacksam och fortsätter gå regelbundet till Sanna"

                                                                    Maria

"Jag vill bara tacka för idag.Känner att något händer i min kropp - både på utsidan och insidan- och i mitt hjärta eller i min själv eller vad det ska kallas. Mår helt enkelt väldigt bra. Min intention var väl lite luddigt formulerad, menegentligen vet jag att jag längtar tillbaka till hela min kropp (trots att den nu börjar bli gammal, sladdrig och fylld av skavanker). Att känna att jag är i hela den och att den duger som den är -för jag lever ju i den. Det har du hjälpt mig med, på ett kärleksfullt sätt. Jag kommer vilja få mer hjälp av dig med det."

                                                       Ingegärd, 63

"Jag har varit till så många kroppsarbetare/bodyworkers och ingen jobbar så här. Du är en begåvning! Jag är så imponerad! Jag känner mig så sedd. Du var verkligen spot on hela tiden. Wow! Det här var inte sista sessionen jag kommer på hos dig. Och mina vänner kommer också! Wow! Tusen tack!"

                                                         Julia, Sthlm

 

"Tack för en härlig behandling igår. Känns så naturligt, enkelt och frigörande. Jag får kontakt med fler delar av mig, både de kraftfulla och de sensitiva och jag tillåter mig själv att njuta mer. Förstår mer att njutningen ska ingå i livet, mer än som en sidogrej då och då. Underbart!!

                                                        Anna, Sthlm

 

"Sannas energi är fantastisk! Och jag brukar inte känna energier. jag uppskattar Sanna och det hon gör otroligt mycket. Det hjälper mig så mycket att gå regelbundet till henne. Det hon gör är så jäkla bra och det hon gör är det hon är. Det är inte många som ger av hela sig och sin erfarenhet så som hon gör. Att gå i vanlig terapi är mer som hjärngympa och det här är så mycket mer, något helt annat som jag får ut väldigt mycket av i mitt utforskande av mig själv. Jag är verkligen tacksam.

                                                                 Johan

" För första gången under hela mitt liv hade jag ingen mensvärk, efter sessionen med Sanna. En enorm befrielse!"

                                                         Eva, Sthlm

 

"Tack för att du hjälper mig att släppa kroppskontrollen och låter mig passera gränser jag aldrig trodde jag kunde passera.
Jag återkommer gärna."

                                                                   Peter

 

"Jag hade aldrig förväntat mig den här kvaliteten!! Vilken öppnande gåva och tillgång till så mycket energi!"

                                                              Charlotte

 

"Några månader efter dearmorering med dig är jag så mkt mer i kontakt med min vagina. Så mycket release sen dess: Fysiskt, emotionellt och sexuellt. Jag kommer gärna fler gånger för att släppa ännu mer."

                                                                   Jana

 

"I am blessed to have received three sessions with Sanna so far and they were far beyond my expectations. In each session, Sanna was totally present with me, using her intuitive gifts to deeply feel my body and find exactly the areas where there was tensions from years of storing unfelt feelings in the body. She could even sense what thought-patterns or emotions sit behind the contractions and gently but persistently supported me to release them one by one. Her deep presence and open-hearted nature really encouraged me to relax and trust deeply, letting go of my fears as I surrendered to the touch of her magic hands. I recommend working with Sanna to everyone. You are so worth it!"

                     Nadja, www.raw-devotion.com

 

"Med ett fysiskt och konstnärligt yrke har jag under många år gått till olika massörer för att lösa upp spänningar både muskulärt och emotionellt. Din behandling var den bästa hittills. Med kraft och närvaro når du helt andra djup. Jag är otroligt tacksam och kommer gärna igen."              

                                          Nina, skådespelare

​​

"I have never had a connection with my lower back like this"

                                                Lisa, Ängsbacka

"Vill förmedla vilken otrolig förändring en session med Sanna gav. Min kropp är mjukare, mer känslosam, inkännande, kåtare och lugnare. Dramatiskt, omvälvande, storslaget. Jag känner mig evigt tacksam."

                                                                  Martina

"We go to Sannas sessions regularly for a deeper experience within ourself. Those experiences inspire us to take small steps towards changes in life. She gives us small practices between our meetings that works like a perfect integrated practice in our daily life. We are very grateful for this support and opportunity to grow in a deep and also playful way. Sanna is a great, well experienced support and we trust her intuition. We recommend you to try!"

                                                   Tim and Sabina

 

Sanna hjälpte oss att snabbt hitta tillbaka till sårbarhet, lekfullhet och lust tillsammans under vår barnfria weekend i Sthlm. Vi rekommenderar alla småbarnsföräldrar detta!

                                                    Joakim & Linda

 

Tack Sanna för en oförglömlig dag!
Du är så självklar och naturlig i ditt ledarskap. Du är en gåva för mänskligheten! Tack!

                                         Tine, coach och lärare

 

Det var en vacker behandling. Kändes som massagen satte igång en detox-utrensning dagarna efter, skönt att rensa ut.

                                                Janne, yogalärare

 

Jag var på en fyrhändig tantramassage med Sanna och Denice idag. Tack! Det var väldigt härligt och inspirerande. Jag fick väldigt stort förtroende för er och speciellt dig. Jag tycker att du verkar ha mycket intressant att lära ut och det känns som om jag är i början på något för mig helt nytt. Spännande!

Många känslor dök upp under sessionen, både sorg, glädje, frustration och kåthet. Även om jag försökte att inte känna efter så mycket utan istället bara följa med, slappna av och vara i stunden. Konstigt kanske att jag kände sorg, men på något sätt kände jag att det var så otroligt länge sedan jag kunde vara och bli berörd så förutsättningslöst, att det närmast kastade mig tillbaka till min barndom. Sorgen kom liksom när jag insåg vad jag saknat. 

                                                                  Henrik

 

Efter vaginala dearmoureringen märkte jag under yogan hur min "core" både förstärks och har släppt en massa spänningar. Tack, tack!

                                                 Juliana, Brasilien

 

"Första intrycket vad att du var öppen och omedelbar. Massagen följde första intrycket. En vilja att ge kom fram genom dina händer, fjärran från ngn mekanisk rörelse."

                                                      Rikard, Sthlm

 

"Sanna mötte mig med en underbar närvaro, lugn och tillitsfullhet. Under sessionen som var en mycket närvarande massage kunde jag uttrycka mina känslor för en gångs skull och med starkt stöd från Sanna.

Jag lämnade sessionen med ett starkt lugn och med en ny syn på min kropp och min sexualitet."

                                                      Jacob, Karlstad

Det var en otroligt stark upplevelse.

                                                             Carl, Sthlm

 

Efter att ha fött barn betyder det så mycket att återfå kontakten med mitt underliv. Jag känner mig som en ny människa!

                                                         Annika, Sthlm

 

Jag är helt omtumlad! Kan inte sätta ord på den här upplevelsen. Det här var fantastiakt. Tack. Alltså jag tar ledigt från jobbet idag. Jag ska gå ut och äta en smörgås. På den nivån är det. Vem är jag? Jag är så berörd.

                                                           John, Sthlm

"Är så Tacksam för behandlingen och ditt bemötande. Det öppnar sig inre rum i mig som varit på paus länge. Jag glömde ta på mig glasögonen morgonen efter behandlingen och då ser jag vanligtvis suddigt på långt håll, men nu såg jag klart vad det stod på skyltarna!!! Jag har inte använt glasögonen på hela veckan. Så jag skulle vilja boka en ny tid."

                                            Johan, Sjukgymnast

Upplev inifrån

Dig. Tillsammans.

Foto porträtt: Jan Dahlqvist

Testimonials

 
bottom of page